Desmit Ričarda Hamonda citāti par un ap auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu TV raidījumu vadītājs Ričards Hamonds, kura vārds mūsu pusē visvairāk saistās ar BBC pārraidi Top Gear, bet tikpat labi allaž smaidīgais vīrs varētu būt redzēts National Geographic kanālā un citviet, līdz ar Džeremiju Klārksonu un Džeimsu Meju šobrīd «stūrē» Amazon Prime šovu The Grand Tour. Jūsu uzmanībai 10 Hamonda citāti saistībā ar un ap auto, kas apkopoti interneta vietnē www.azquotes.com.

 
Foto: AFP/ScanPix

Citāts Nr.1

Pārāk liela pagriežamība* ir labākā, jo tad neredzi koku, kurš tevi nogalinās.

*[automašīnas aizmugures izslīdēšana]

 
Foto: AP/ScanPix

Citāts Nr.2

Tu vari piestiprināt BMW emblēmu beigtam kaķim, un cilvēki to tāpat pirks.
 
Foto: Mavrix/ScanPix

Citāts Nr.3

Meksikāņu mašīnas vienkārši būs slinkas, nevarīgas, ar lieko svaru, atspiedušās pret žogu, aizmigušas, raudzīsies uz kaktusu segā ar caurumu vidū, kas pārtaisīta par mēteli.
 
Foto: Caters News Agency

Citāts Nr.4

Uzjautājiet jebkuram Ferrari, Porsche vai Ray-Ban pārdevējam par viņa vidējo klientu, un jūs, visticamāk, dzirdēsiet, ka viņš nav, kā to reklāmas mums liek domāt, vīrišķīgs, jauns futbolists ar spīdīgiem matiem, izteiksmīgiem vēdera preses muskuļiem un kuli kā boksa maisu biksēs. Patiesībā viņš ir pusmūža vecis ar vairāk zodiem nekā dzīves sākumā un skaidriem pierādījumiem ķermeņa vidusdaļā, cik daudz 40 gados alus izdzerts un cik kūku apēsts.
 
Foto: Reuters/ScanPix

Citāts Nr.5

Ne jau tikai puika, kurš katru nopelnīto peniju ir ieguldījis sava auto pilnveidošanā, pasaulei vēsta, cik ļoti svarīgas viņam ir sporta mašīnas. Būsim godīgi, arī braukšana ar hibrīdauto drīzāk ir vēstījums pasaulei nekā iespēja efektīvi taupīt degvielu.
 
Foto: AP/ScanPix

Citāts Nr.6

Mans pirmais auto bija 1976.gada Toyota Corolla liftbeks, tāds kā filmā The Blues Brothers. Es tam uzkrāsoju Lielbritānijas karogu uz jumta. Biju tajā absolūti iemīlējies. Līdz brīdim, kad to iznīcināju, un tas salauza manu sirdi!
 
Foto: AFP/ScanPix

Citāts Nr.7

Vieglākais un vienkāršākais veids, kā ikviens savu auto var padarīt drošāku un efektīvāku, - pārbaudīt gaisa spiedienu riepās.
 
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Citāts Nr.8

Atļaušos būt nejauks - patiesībā neesmu liels Audi R8 cienītājs.
 
Foto: Mavrix/ScanPix

Citāts Nr.9

Man šķiet, ka vēlējos būt Top Gear jau diezgan agrā jaunībā, jo mīlēju mašīnas un arī vēlējos kaut ko darīt televīzijā, jo mīlēju TV. Es zinu, ka man ir neticami paveicies.
 
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Citāts Nr.10

Neviens asa sižeta varonis neasociējas ar automašīnām tādā mērā kā Džeimss Bonds.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu