Top Gear vadītāji veiksmīgi izkļuvuši no degoša auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Dramatiski notikumi aizvadītājās brīvdienās risinājušies Francijā, kur Montekarlo rallija norises vietā tika filmēta kāda no raidījuma Top Gear jaunās sezonas epizodēm.

Kā vēsta Topgear.com, slēgtā Montekarlo rallija 17. ātrumposma sekcijā notika filmēšana, kurā piedalījās pirmssērijas Alpine A110 kupeja un četri rallija auto. Kas vadīja tos, nav zināms, taču pie Alpine stūres atradās Top Gear vadītājs Kriss Hariss, bet viņam blakus sēdēja biežs raidījuma viesis Edijs Džordans.

Filmēšanu neplānoti nācās pārtraukt, kad filmēšanas komanda zem Alpine pamanīja liesmu mēles, par ko Hariss pats pat nenojauta.

«To, ka man steidzami jākāpj ārā, sapratu brīdī, kad atvēru durvis un manu roku sasniedza liesmas,» sacījis Hariss.

Gan Džordans, gan Hariss no degošā auto izkļuvuši laikus, savukārt ugunsdzēsējiem ar liesmām nav izdevies tikt galā un klasiskās piedziņas kupeja pilnībā nodegusi.

Top Gear vadītāju pamata sastāvu veidos Mets Leblanks, Kriss Hariss un Rorijs Rīds, taču ik pa laikam viņiem piebiedrosies citi cilvēki, tai skaitā Edijs Džordans.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu