Ko pieprasa Ukrainas un Krievijas mūziķi, dodoties koncertā uz Latviju?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27. janvārī, savas ugunskristības pieredzēs jauns šovs - «DIGiTop100», kurā piedalīsies ne vien pašmāju zvaigznes, bet arī viesi no ārzemēm. Kādas prasības šova veidotājiem izvirzījuši mūziķi no Ukrainas un Krievijas?

Ukrainas grupa «Estradarada» no lidostas uz pasākuma norises vietu vēlas doties mikroautobusā, toties grupas solists - A-klases automašīnā. Tāpat sešu cilvēku sastāvs pieprasa vakariņas, pusdienas un brokastis - ēst grupa vēlas labākajos restorānos. Grupa dod priekšroku Eiropas un Japānas virtuvei.

Apmesties viņi vēlas ne mazāk kā trīszvaigžņu viesnīcā, kur solistam jānodrošina «Lux» numurs, tajā jābūt pieejamam minerālūdenim un dažādiem sezonas augļiem. Pārējie grupas biedri būs apmierināti ar vienvietīgiem numuriem, tajos jāatrodas tualetei, dušai, aukstajam un siltajam ūdenim un 2 litriem negāzēta minerālūdens. Pēdējā prasība saistībā ar viesnīcu ir apmaksātas brokastis un minibārs.

Pasākuma norises telpās grupa pieprasa aizslēdzamu grimētavu, kuras atslēgām jāatrodas pie mākslinieku apvienības administratora. Grimētavā jābūt lielam spogulim, sešiem sausiem dvieļiem, salvešu iepakojumam, gludeklim, gludināmajam dēlim, apģērbu tīrīšanas rullītim. Mākslinieki labprāt baudīs tēju, sulu, kafiju, 6 pudeles gāzēta un 6 pudeles negāzēta ūdens. Tāpat viņi vēlas 1 litru augstākās klases viskija, Premium klases sauso vai pussaldo baltvīnu.

Papildus brokastīm, pusdienām un vakariņām restorānos arī grimētavā grupa gaida sviestmaizes, zivs, gaļas, siera, augļu un dārzeņu plates.

Krievijas DJ Fedor Fomin no lidostas uz pasākuma norises vietu vēlas doties A-klases automašīnā, kas nav vecāka par 2008. gadu un nav limuzīns.

Arī viņš vēlas apmesties labākajā pieejamajā viesnīcā, kurai obligāti ir jābūt novērtētai ar piecām zvaigznēm.

Apmešanās vietas numuriņā jāatrodas 2 litriem «Vittel» minerālūdens, četrām 0,5 litru «Coca-Cola» pudelēm, minerālūdenim «Esentuki No17», vaniļas zefīriem (bez šokolādes), piena šokolādei, augļu platei, kurai jāsastāv vismaz no trīs āboliem, trīs bumbieriem, vīnogām un zemenēm, nevar aizmirst par tēju, kakao, pienu vai saldo krējumu, cukuru un elektrisko tējkannu.

Īpašu uzsvaru dīdžejs liek uz matu fēna, halāta un čību nepieciešamību.

Neierasta prasība šādos «raideros» ir dīdžeja vēlme saņemt kvalitatīvu masāžu pirms un pēc uzstāšanās.

Māksliniekam paredzētajā grimētavā jāatrodas 3 pudelēm negāzēta minerālūdens, 3 pudelēm «San Pellegrino» gāzēta ūdens, 3 pudelēm «Coca-Cola» un pudelei «Graham's 20 Year Old Tawny Port» vīnam.

Pie īpašajiem izdevumiem var pieskaitīt dīdžeja vēlmi, lai pasākuma rīkotāji uzņemas gādību par viņa menedžera telefona izdevumiem laikā, kamēr viņš atrodas Latvijas Republikas teritorijā. Dienā tiek prasīti 1000 rubļi jeb 14,42 eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu