Kalnciema pagastā izcēlies plašs ugunsgrēks dzīvojamā mājā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Naktī uz svētdienu aizdegusies dzīvojamā māja Jelgavas novada Kalnciema pagastā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka aizdedzies pusotra stāva dzīvojamās mājas jumts 200 kvadrātmetru platībā, kas turklāt bija jau iebrucis. Līdz ar to dega arī mājas bēniņi un kāpnes. Pirms VUGD ierašanās no mājas bija evakuējušies divi cilvēki.

Īsi pirms plkst.6 ugunsdzēsējiem izdevies ugunsgrēku lokalizēt, taču dzēšanas darbi joprojām turpinās.

Tāpat ugunsdzēsēji sestdien devušies dzēst ugunsgrēku Rīgas ielā Ogrē, kur ar atklātu liesmu dega dzīvojamā māja 130 kvadrātmetru platībā un garāža 15 kvadrātmetru platībā.

Savukārt Skrundā no Ventas upes aizvadītajā diennaktī izvilkts noslīcis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēmis 44 izsaukumus, no keiem 20 bija uz ugunsgrēkiem, 17 bija glābšanas darbi, bet septiņi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu