«Džentlmenis» Tramps zem lietussarga; sieva un dēls stāv lietū

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NICHOLAS KAMM / AFP

ASV prezidents Doanlds Tramps nonācis sociālo tīklu kritikas krustugunīs pēc tam, kad atklātībā nonākuši attēli, kuros Tramps redzams turam virs savas galvas lietussargu, kamēr viņa sieva un dēls pakļauti dabas spēku ietekmei, ziņo Lielbritānijas medijs «The Independent».

Šonedēļ sabiedrības uzmanību piesaistīja vairākas fotogrāfijas, kurās redzams kā Tramps viņa sieva Melānija un pāra dēls Bairons pagājušās nedēļas beigās Floridā kāpj lidmašīnā, lai dotos uz Vašingtonu.

Piektdien Floridā valdīja nepatīkami laikapstākļi. Mediju publiskotajos attēlos redzams Tramps, kāpjam pa lidmašīnas trapu virs savas galvas tur lielu melnu lietussargu, acīmredzot nepiedāvājot zem tā patverties savai sievai un dēlam.

Šie attēli izraisījuši prezidentam adresētu kritiku sociālajā tīklā «Twitter», vairākiem cilvēkiem norādot, ka Tramps rīkojies savtīgi un nedžentlmeniski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu