Tramps savus tiešos pienākumus sāk vēlāk, tā vietā skatoties televizoru un tvītojot

TVNET/The Independent
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MARY F. CALVERT / REUTERS

ASV prezidents Donalds Tramps savus pienākumus tagad sāk vēlāk, tā vietā no rītiem vairāk veltot laiku televīzijas pārraižu vērošanai un tvītošanai, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent». Kā liecina ASV interneta vietnes «Axios» rīcībā nonākušie prezidenta dienaskārtības saraksti, viņš savus prezidenta pienākumus Baltā nama Ovālajā kabinetā sāk pildīt katru rītu plkst.11. Tas ir vēlāk nekā viņa prezidentūras sākumā.

Trampa diena plkst.11 parasti sākas ar sanāksmi, kurā viņš tiek iepazīstināts ar jaunākajiem izlūkdienestu datiem.

Laiks no plkst.8 līdz plkst.11 tiek dēvēts par Trampa «amatpersonas laiku» praktiski nozīmē to, ka viņš skatās televizoru un lasa un veic ierakstus tviterī, kā arī runā pa telefonu.

Saskaņā ar «Axios» rīcībā esošo informāciju, «amatpersonas laiku» prezidentam vajadzētu pavadīt Ovālajā kabinetā, tomēr parasti viņš šo laiku pavada savā rezidencē.

Tiešos darba pienākumus Ovālajā kabinetā Tramps parasti pilda līdz plkst.18, kad viņš atgriežas savā rezidencē.

Džordžs Bušs jaunākais Ovālajā kabinetā parasti ieradās neilgi pirms plkst.7, savukārt iepriekšējais prezidents Baraks Obama no rītiem sportoja, bet kabinetā ieradās laika periodā no plkst.9 līdz plkst.10 no rīta.

Reaģējot uz «Axios» publiskoto informāciju, Baltā nama preses pārstāve Sāra Sandersa norādīja, ka rīta cēlienus Tramps mēdz pavadīt gan savā rezidencē, gan darba kabinetā. Lai kur arī viņš būtu, viņš šajā laikā parasti sazvanoties ar Baltā nama personālu, valdības locekļiem vai arī ārvalstu līderiem.

«Prezidents ir viens no vissmagāk strādājošajiem cilvēkiem, kādus es esmu jebkad redzējusi,» norādīja Sandersa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu