Plāno apkopot iedzīvotāju viedokļus par svarīgākajiem Saeimā izskatāmajiem likumprojektiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2018.gada ziemā darbu sāks īpaša balsošanas platforma «Parvaipret.lv», kurā plānots apkopot iedzīvotāju viedokļus par svarīgākajiem Saeimā izskatāmajiem likumprojektiem, zināja sabiedrības iniciatīvu portālā «Manabalss.lv».

Portāls «Parvaipret.lv» paredzēts sabiedrības balsojumiem par svarīgākajiem otrā un trešā lasījuma Saeimas likumprojektiem. «ManaBalss.lv» ir šo platformu izstrādājusi, lai stiprinātu pilsoņu iespējas piedalīties demokrātiskos procesos Latvijā. Platforma dos iespēju Latvijas iedzīvotājiem balsot par svarīgākajiem likumprojektiem, par kuriem paredzēts otrā lasījuma vai trešā lasījuma balsojums Saeimas kārtējās sēdēs.

Platforma dos iespēju noteikt dažādu socioloģisko grupu atbalstu aktuālajiem likumprojektiem, lietotāja procentuālo saderību ar deputātiem un partijām pēc to reālajiem darbiem, kā arī pilsoņiem sekot līdzi svarīgākajiem likumiem, kas tiek pieņemti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu