Tramps neapmierināts ar «Vanity Fair» atvainošanos Klintonei

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien kritizēja žurnālu «Vanity Fair», jo tas atvainojies par tīmeklī publicēto video, kurā izdevuma redaktori mudina Trampa vēlēšanu konkurenti Hilariju Klintoni jaunajā gadā pievērsties adīšanai.

««Vanity Fair», kas, kā izskatās, ir uz kapa malas, lien no ādas laukā, atvainojoties par sīko uzbrukumu blēdīgajai H. Anna Vintūra, kas jau grasījās kļūt par vēstnieci Sendžeimsa galmā un ir liela līdzekļu vācēja KH, ir gluži bez prāta savās skumjās un lūdzot piedošanu,» tviterī ierakstījis Tramps, Klintoni pieminot vien ar iniciāļiem «H» un «KH».

Video, kas bija ieturēts komiskā garā, Klintone jaunajā gadā mudināta vairāk pievērsties brīvprātīgajam darbam, improvizācijas komēdijai un adīšanai. Redaktoru novēlējumi Klintonei izraisījuši sašutuma vētru sociālajos medijos.

Žurnāls jau atvainojies par 23.decembra video, skaidrojot, ka «tas bija mēģinājums humora laukā» un paužot nožēlu, ka ar to «aizšauts garām».

Anna Vintūra, kas organizējusi līdzekļu vākšanas pasākumus Klintonei, kā arī eksprezidentam Barakam Obamam, nav «Vanity Fair», bet gan žurnāla «Vogue» galvenā redaktore. Par Vintūru arī baumots, ka viņas kandidatūra apsvērta diplomātiskiem amatiem.

Tiesa gan, nav īsti skaidrs, kāpēc Tramps nospriedis, ka Vintūrai vajadzētu būt īpaši sarūgtinātai par «Vanity Fair» video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu