Bļugers ar diviem vārtu guvumiem atnes uzvaru savai komandai AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dobberprospects.com

Lielisku spēli piektdien Amerikas Hokeja līgā (AHL) aizvadīja Latvijas hokejists Teodors Bļugers, kurš guva divus vārtus, tostarp uzvaru nesošos pagarinājumā, un tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Bļugers palīdzēja Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» komandai mājās ar 4:3 (2:3, 0:0, 1:0, 1:0) uzvarēt Bingemtons «Devils» komandu.

Latvijas hokejists spēles piektajā minūtē atklāja rezultātu, taču vēl līdz pirmā perioda beigām «Penguins» nonāca iedzinējos ar 2:3. Izlīdzinājumu izdevās panākt trešā perioda vidū, savukārt papildlaika pēdējā minūtē, kad atlika spēlēt vien 41 sekundi, Bļugers iemeta mājinieku uzvaras ripu.

Viņš šajā mačā divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības rādītāju +2.

Šosezon Bļugers 27 mačos ir guvis astoņus vārtus un septiņas reizes asistējis partneriem, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +5.

Tikmēr citā mačā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» mājās ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) uzvarēja Teksasas «Stars», taču latvietis ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Balcers trīs reizes meta pa vārtiem, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības rādītāju -1.

Pašlaik 20 gadus vecais Balcers šosezon 26 spēlēs izcēlies ar sešiem vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm, būdams «Barracuda» šīs sezonas rezultatīvākais spēlētājs. Pēdējos piecos mačos Balcers ir guvis trīs vārtus un atdevis divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt zaudējumus piedzīvoja Latvijas vārtsargi Kristers Gudļevskis un Matīss Edmunds Kivlenieks.

Gudļevskis atvairīja 23 no 27 pretinieku metieniem, taču Bridžportas «Sound Tigers» viesos ar 2:5 (0:3, 2:0, 0:2) atzina Springfīldas «Thunderbirds» pārākumu.

Gudļevskis šosezon 14 spēlēs ir izcīnījis četras uzvaras, atvairot 89,0% metienu un ielaižot 2,92 ripas spēlē.

Tikmēr Kivlenieks tika galā ar 25 no 30 metieniem, bet Klīvlendas «Monsters» mājās ar 2:5 (0:1, 0:1, 2:3) kapitulēja Milvoki «Admiral» vīriem.

Arī Kivlenieks šosezon 14 spēlēs izcīnījis četras uzvaras, atvairot 88,5% metienu un ielaižot 3,12 ripas spēlē.

Visbeidzot ārpus Toronto «Marlies» pieteikuma palika Mārtiņš Dzierkals, bet viņa pārstāvētā komanda viesos ar 4:3 (1:1, 2:1, 1:1) uzvarēja Jūtikas «Comets».

Dzierkals šosezon AHL aizvadījis trīs spēles, ar rezultativitāti neizceļoties.

Kopvērtējumā «Penguins» ar 35 punktiem 27 spēlēs ieņem trešo vietu Atlantijas divīzijā, kur «Sound Tigers» ar 29 punktiem 28 mačos ir piektā.

Ziemeļu divīzijā līdere ar 44 punktiem 30 spēlēs ir «Marlies» komanda. Vēl Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 23 punktiem 26 cīņās ieņem sesto pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā septītā ar 28 punktiem 26 mačos ir «Barracuda» vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu