Saimona Kauela mīļotā Barbadosā atpūšas peldkostīmā ar iespaidīgu dekoltē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash/Vida Press

Britu mūzikas un TV producents, šova «X Faktors» žūrijas loceklis Saimons Kauels (58) ir aizbēdzis no Lielbritānijas drēgnās ziemas, lai ar ģimeni atpūstos saulainajā Barbadosā.

Kauels kopā ar mīļoto sievieti Lorēnu Silvermani (40) un abu trīs gadus veco dēlu Ēriku iemūžināti sauļojamies, kā arī aktīvi pavadām laiku pludmalē – paparaci pāri nofotografējuši arī braucam ar ūdens motocikliem.

Atpūtas dienai Kauela draudzene bija izvēlējusies tumši zaļu peldkostīmu ar iespaidīgu dekoltē, pieskaņojot tērpam baltu cepuri, savukārt skarbais šovu tiesnesis bija tērpies vienkāršos, pelēkos peldšortos.

Kā zināms, oktobrī producents nonāca slimnīcā, jo savās mājās Londonā paģība un nokrita pa kāpnēm. Par laimi, Kauels bija guvis tikai vieglus ievainojumus un jau drīz atsāka darbu. Ziņots, ka negadījumā vainojams vīrieša zemais assinsspiediens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu