Toms Grēviņš pirms ieslēgšanās stikla studijā atpūšas Malagā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Latvijas Radio 5 jeb pieci.lv dīdžejs Toms Grēviņš pirms piedalīšanās labdarības maratonā «Dod pieci» paņēmis atvaļinājumu un ar ģimeni devies atpūsties uz Spānijas pilsētu Malagu.

Grēviņš ar sievu Lauru un abiem dēliem, Evertu un Edvīnu, dažu dienu ilgajā ceļojumā uzņēmuši kopbildi ar spāņu Ziemassvētku vecīti, apskatījuši pilsētu, apmeklējuši pludmali un iepazinuši vietējo floru.

#GrēviņiMalagā #Day1 @flymeawaylv

A post shared by Toms Grēviņš (@tomsgrevins) on

#GrēviņiMalagā #Day2 @flymeawaylv

A post shared by Toms Grēviņš (@tomsgrevins) on

#GrēviņiMalagā #Day3 @flymeawaylv

A post shared by Toms Grēviņš (@tomsgrevins) on

#GrēviņiMalagā #Day4 @flymeawaylv

A post shared by Toms Grēviņš (@tomsgrevins) on

Ģimene, protams, ķērusies arī pie vietējo gardumu nomēģināšanas.

Virtulīšu paradīze ?#malaga #flymeawaylv

A post shared by lauragrevina (@lauragrevina) on

Kā jau ziņots, kopš 4.decembra «Dod pieci» mājas lapā www.dodpieci.lv ir sākusies dziesmu pieteikšana par ziedojumiem šā gada labdarības maratonam, ko Latvijas Radio rīko sadarbībā ar Latvijas Televīziju un organizāciju Ziedot.lv.

Šogad sabiedrība ar savu ziedojumu var atbalstīt cilvēkus, kuri vēlas dot ģimeni Latvijas bērnunamos nokļuvušajiem bērniem. Minimālais ziedojums par vienu dziesmu ir pieci eiro, kas nozīmēs vismaz pusstundu emocionālas un praktiskas palīdzības atbalsta programmā «Plecs» ģimenēm, kuras apsver iespēju uzņemt vai jau ir devušas mājas bērniem no bērnunamiem.

Klausītāju par ziedojumiem izvēlētās dziesmas Latvijas Radio ēterā tiks atskaņotas labdarības maratona «Dod Pieci» laikā, kad no 17. līdz 23. decembrim trīs radio dīdžeji Toms Grēviņš, Magnuss Eriņš un Aleksis Vilciņš sešas diennaktis dzīvos un strādās īpašā stikla studijā, kas šogad pirmo reizi atradīsies Doma laukumā līdzās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņam.

«Dod pieci» labdarības maratons noritēs 144 stundu garumā, un tā laikā stikla studiju katru dienu apciemos Latvijā pazīstamas personības, kā arī ar nelielu koncertu uzstāsies populāri mūziķi.

Pirmajā labdarības maratonā «Dod pieci» 2014. gada decembrī tika saziedoti 64 550 eiro, kas nodrošināja Ziemassvētku dāvanas vairāk nekā pieciem tūkstošiem trūcīgo un vientuļo Latvijas sirmgalvju, savukārt 2015. gadā - 135 546 eiro, kas sniedza asistenta atbalstu vairāk nekā 50 ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām. 2016. gadā tika saziedota līdz šim lielākā summa «Dod pieci» vēsturē - 190 910 eiro, kas nodrošināja iespēju sarīkot 21 nometni onkoloģiskajiem pacientiem un viņu tuviniekiem psihosociālā atbalsta saņemšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu