Pirmdien notiks «Kustības «Par!«» programmas konference «Pārstartē Latviju»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

20.novembrī notiks partijas «Kustība «Par!«» programmas konference «Pārstartē Latviju», kurā aicināti piedalīties biedri, aktīvie domubiedri un tā būs atvērta arī mediju pārstāvjiem, informēja politiskā spēka pārstāve Marta Krivade.

Pasākums notiks no plkst.13 līdz plkst.18 Rīgā viesnīcā «Avalon» 13. janvāra ielā 19.

Tajā pirmo reizi tiks prezentētas būtiskākās topošās programmas iniciatīvas un tās tiks apspriestas dažādu jomu darbnīcās. Plkst.13 paredzēta vadītāja Daniela Pavļuta uzruna. No plkst.13.10 notiks politikas ideju pieteikšana.

Septembrī un oktobrī «Kustības «Par!«» biedri un aktīvie domubiedri strādāja darba grupās pie jaunām politikas idejām, kas ir būtiskas izcilai izglītībai, veselai un atsaucīgai sabiedrībai, labam darbam un cienīgām algām, taisnīgiem nodokļiem un modernai valstij, pavēstīja Krivade. Darba grupu pārstāvji ar tām iepazīstinās 20.novembrī, lai idejas nodotu plašākai apspriešanai.

Plašākā apspriešana dažādās darbnīcās notiks no plkst.14. Vienā no tām tiks spriests par izcilu izglītību, veselu un atsaucīgu sabiedrību (izglītības un sociālo politiku un veselības aizsardzību), otrā par labu darbu un cienīgu algu, taisnīgiem nodokļiem un uzņēmējiem draudzīgu vidi (ekonomiku) un trešajā par modernu valsti (valsts pārvaldi un drošību).

Plkst.16.30 notiks darbnīcu rezultātu prezentācija, savukārt no plkst.16.50 notiks saruna par sociālās nevienlīdzības mazināšanu un sabiedrības attīstību, izmantojot izglītības politiku. Tajā piedalīsies piedalīsies partijas biedri Latvijas Universitātes asociētais profesors, Latvijas Zinātņu Akadēmijas korespondētājloceklis un Pasaules Ekonomikas foruma balvas laureāts Vjačeslavs Kaščejevs un Valsts izglītības saturas centra kompetencēs balstītā mācību satura izstrādes darba grupas eksperts Oskars Kaulēns.

Tāpat sarunā klāt būs bijusī izglītības un zinātnes ministre un pedagoģe Mārīte Seile un to moderēs Marija Golubeva (Par!).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu