Reperis Diddy paziņo par vārda maiņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Reperis Šons Kombss (48), kurš līdz šim sevi ir dēvējis par Puff Daddy, Puffy, P. Diddy un Diddy, atkal izlēmis mainīt savu skatuves vārdu.

Savā dzimšanas dienā 4. novembrī viņš pasaulei pavēstīja, ka vairs neatsauksies uz iepriekšējiem vārdiem, un tagad ir kļuvis par Brother Love (tiešā tulkojumā no angļu valodas – brālis mīlestība).

«Man ir ļoti nopietni, nopietni jaunumi.[..] Es neesmu tas, kas biju pirms tam. Esmu citādāks. Mans jaunais vārds ir Love jeb Brother Love,» sociālajos tīklos saviem sekotājiem pastāstīja mākslinieks.

Taču jau pēc pāris dienām viņš ietvītoja, ka tas bijis tikai joks.

Kā zināms, uz nedēļu 2011. gadā viņš vēlējās tikt saukts par Swag, bet pēdējo nopietno vārda maiņu Kombss veica 2005. gadā, kad pārgāja no P. Diddy uz vienkārši Diddy.

Biznesa izdevums «Forbes» 2017. gadā tieši Diddy atzina par pelnošāko hip-hop izpildītāju – viņš aiz sevis atstāja tādus mūzikas biznesa smagsvarus kā Jay Z, Dr. Dre, Birdman un Drake.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu