Teikt «jā» otrreiz. Signes Meirānes pieredze

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Pēdējā laikā arvien vairāk pāru izvēlas savu pirms vairākiem gadiem doto laulības zvērestu stiprināt vēlreiz, sarīkojot ne tikai jautru ballīti radiem un tuviniekiem, bet arī nolemjot baltā kleitā, ar to pašu vīru pie sāniem vēlreiz doties pie altāra. Līdzīgu notikumu piedzīvojusi arī populārā pavāre un grāmatu autore Signe Meirāne.

Viņa raidījumā «Starp mums runājot», kas STV Pirmā! ekrānos, kā ierasts, būs skatāms otrdienas vakarā, atklājusi, kā vīrs pēc laulībā pavadītiem desmit gadiem izdomājis viņu pārsteigt ar negaidītu bildinājumu un mudinājumu apprecēties otrreiz. «Mums viss bija gludi, skaisti un brīnišķīgi, bet ņemam vērā, ka mēs piecus gadus strādājām kopā dienu dienā. Un tanī brīdī viss tik gludi un brīnišķīgi vairs neiet. Divi cilvēki nevar būt 24 stundas diennaktī visu laiku kopā. Nevar. Tā ir laiva, kurā mēs iekāpām, – daudz par to bija lasīts, neticējām, bet tagad esam izkāpuši. Vienā kabinetā nesēžam un vienā ofisā arī vairs nestrādājam, lai arī mums ir kopīgs projekts.

Daudz kas bija pagājis, noticis, piedzimuši bērni, visādas attiecību kārtošanas – nekas dramatisks, bet tomēr.

Tie desmit gadi bija darījuši savu, un vīrs izdomāja, ka viņš grib mani bildināt vēlreiz,» lēmumu apprecēties otrreiz skaidro Signe.

Meirāni sarīkojuši nevis vienkāršu pasēdēšanu draugu lokā, bet tiešām īstas kāzas ar līgavas kleitu, mielastu un ceremoniju baznīcā, tā sarūpējot neaizmirstamus mirkļus arī pāra meitām: «Sākumā

domāju, ka vilkšu kaut ko ļoti vienkāršu, bet tad sapratu, ka man ir divas meitas un pirmā kleita jau stāv, nu būs arī otra. Ja viņas kādreiz vēlēsies, katrai būs sava kleita.»

saka Signe, piebilstot, ka laulības gredzenus gan abi ar vīru nav mainījuši.

Tāpat populārā pavāre atklāj, ka šo gadu laikā draugu loks ir krietni mainījies un daļa pāru, kuri bijuši ar viņiem kopā pirmajā laulību ceremonijā, nu ir šķīrušies. Taču viņiem ir blakus arī vairākas ģimenes, kuras ir kopā ļoti ilgu laiku, un tā bijusi kā papildu motivācija viņu priekšā teikt jāvārdu vēlreiz.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu