Trico vējstikla slotiņas uzstādītas Koenigsegg rekorda automobilim

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Koenigsegg

Zviedru firmas Koenigsegg superauto Agera RS tāpat kā citi firmas modeļi aprīkots ar Trico ražojuma slotiņām.

Paātrinājums no nulles līdz 400 km/h un atkal līdz pilnīgai apturēšanai pusminūtes laikā – tas nav ikdienišķs pārbaudījums nedz automašīnai, nedz tās aksesuāriem.

Šī gada oktobrī Vandelas lidlaukā Dānijā Koenigsegg pilots Niklass Lilja uzlaboja pasaules rekordu paātrinājumā līdz 400 km/h un sekojošā bremzēšanā – 36,44 sekundes. Lai to paveiktu, Agera RS bija nepieciešams 2441 metru liels attālums, turklāt ātrumu 400 km/h superauto sasniedza mazāk nekā 27 sekundēs.

Šādos ātrumos automašīnas virsbūve un visas ārējās detaļas sastopas ar kolosālu gaisa pretestību, kas normālos apstākļos piespiež vēsjtikla slotiņu stiklam, taču pie tik mežonīgiem ātrumiem vienkārši norauj nost. Tomēr Trico tehnoloģijas un materiālu izvēle panākusi to, ka Koenigsegg noslēdzis līgumu par vējstikla slotiņu izgatavošanu un piegādi itin visiem aktuālajiem modeļiem.

Izvēloties piegādātāju Koenigsegg bija svarīga arī kvalitāte, ko apliecina izcili zemais brāķa gadījumu skaits – mazāk par 20 uz miljonu saražoto slotiņu. Tas ir labākais rādītājs industrijā, un ir svarīgs ne vien superauto ražotājam, bet ikvienam autobraucējam pasaulē. Noskatieties Koenigsegg Agera RS rekorda braucienu:

Trico oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic, bet Trico zīmols ir viens no ikgadējās akcijas Pārsteidz ziemu atbalstītājiem. Vairāk informācijas interneta vietnēs www.pitstore.lv un www.parsteidzziemu.lv.

Pitstore

Pārsteidz ziemu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu