Rietumsaseksā sasists unikāls, €1,7 miljonus vērts Pagani Zonda

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sussex Police

Īstam benzīngalvam un itāļu eksotisko auto entuziastam noteikti sirds sažņaudzas, ieraugot foto, kurā redzams sasists superrets pagani Zonda automobilis.

Var jau, protams, cerēt, ka šis attēls ir kāda prasmīga attēlapstrādes programmu lietotāja ļauns joks, tomēr šis nav tas gadījums. Saseksas policijas (Lielbritānija) fotogrāfijā patiesi ir iemūžināts mirklis pēc avārijas, kurā pamatīgi cietis nepilnu 1,7 miljonus eiro (1,5 miljoni sterliņu mārciņu) vērts Pagani Zonda, kuram pasaulē nav identiska.

Kā vēsta policija, Automobilis ietriecies braukšanas joslas atdalošajā barjerā. Negadījums noticis sestdienas, 21.oktobra rītā 7:42 uz autoceļa A27 netālu no Čičesteras, un šobrīd meklē notikušā aculieciniekus.

Foto: Sussex Police

«Mēs uzskatām, ka Pagani brauca kopā ar vairākiem citiem sporta auto no Vortingas uz Čičesteru, tiesa, notikuma vietā policijas ierašanās brīdī neviena cita auto nebija. Laimīgā kārtā Pagani vadītājs negadījumā necieta,» norāda policijas pārstāvis Peters De Silvo.

«Aicinām atsaukties ikvienu, kurš redzēja šo auto braucam pa A27. Ceram, ka kāds atminēsies, jo automobilis ir visai uzkrītošs,» - tā De Silvo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu