Lai degviela salā nepieviltu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmie «mīnusi» visnepatīkamāk skar automašīnas, kuru tvertnēs uzkrājies kondensāts. Par laimi, autoķīmijas ražotājiem ir risinājums piedevu veidā.

Baltijas reģionam raksturīgais gaisa mitrums, temperatūras svārstības un braukšanas ieradumi nereti noved pie tā, ka daļa spēkratu pie pirmā sala nav iedarbināmi vai apklust neilgi pēc iedarbināšanas. Iemesls - ūdens degvielā un barošanas sistēmā.

Autoķīmijas ražotāji uzsver, ka brīdī, kad auto jau apklusis, speciālās piedevas nelīdzēs, jo tās jālieto preventīvi. STP Petrol Winter Treatment izstrādāts tieši benzīna dzinējiem, jo izspiež un neitralizē ne tikai ūdeni, bet arī nosēdumus un korozijas paliekas, kas, laika apstākļiem saasinoties, arī var nobloķēt degvielas padevi. Tādējādi Winter Treatment uzlabo motora iedarbināšanu tieši pirmajā salā, kad gaisa mitrums vēl ir augsts. Piedeva palīdzēs arī stabilā ziemas sezonā, ja rodas šaubas par benzīna kvalitāti vai arī nesen piedzīvots atkusnis, vai automašīna pārmaiņus atradusies telpās un ārā.

Šajā pašā sērijā ietilpst neaizstājamā ziemas piedeva dīzeļdzinējiem STP Diesel Winter Treatment, kurai piemīt spēcīgas pretsabiezēšanas īpašības. Diesel Treatment novērš parafīna kristālu veidošanos dīzeļdegvielā, ietaupa degvielu, uzturot tīru degvielas sistēmu, paaugstina cetānskaitli, uzlabo auksta dzinēja iedarbināšanu, kā arī samazina dzinēja trokšņus, dūmošanu un kaitīgos izmešus.

No 1.oktobra līdz 30.decembrim, iegādājoties jebkuru STP produktu un reģistrējot dalību loterijā mājaslapā autopiedevas.lv, var laimēt vienu no 20 «Circle-K» degviels dāvanu kartēm 25 eiro vērtībā. STP oficiālais izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu