Rīza Viterpsūna nenožēlo neveiksmīgo laulību ar aktieri Raienu Felipi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Reiz aktieri Rīza Viterspūna un Raiens Felipe bija viens no spilgtākajiem Holivudas jaunajiem pāriem. Aktieri apprecējās divus gadus pēc attiecību izveidošanas un laulībā aizvadīja septiņus gadus. Laulības laikā dzima divi bērni Ava Elizabete un Dikons Rīzs.

Aktrise intervijā teica, ka apprecējās divdesmit trīs gadu vecumā un divdesmit septiņu gadu vecumā bija jau divu bērnu māmiņa.

Viņa nenoliedz, ka nebūtu bijis slikti vairāk pārdomāt savus lēmumus, bet aktrise nenožēlo agru precību faktu, pat par spīti tam, ka laulība neizdevās, kā nekā neveiksmīga mīlestība sniedza tai divus lieliskus bērnus un dzīves rūdījumu.

Meitai Avai, kurai ir jau septiņpadsmit gadi, Viterspūna jau ir devusi padomu nogaidīt, nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus, jo divdesmit pieci gadi ir vecums, kad sevi saproti pilnībā, un līdz tam viņa neieteiktu meitai izšķirties par ko tik nopietnu kā laulība.

Četrdesmit vienu gadu vecā aktrise nu ir laimīgi precējusies ar aģentu Džimu Todu un saprot, ko nozīmē patiesi laimīgas attiecības, turpretī viņas bijušais vīrs Raiens Felipe vēl nav atradis savu laimi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu