Klintoni izsmej par vēlēšanu sakāves uzvelšanu Sandersam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

ASV komiķis Sets Meierss savā televīzijas pārraidē «Late Night» paudis pārmetumus demokrātu prezidenta amata kandidātei Hilarijai Klintonei par to, ka viņa daļu vainas par zaudējumu vēlēšanās nepamatoti uzvēlusi demokrātu priekšvēlēšanu sāncensim Bērnijam Sandersam.

Meierss pārraidē nolasīja fragmentu no gaidāmajiem Klintones memuāriem «What Happened», kuros politiķe apgalvo, ka Sandersa kampaņa nodarījusi «paliekošu kaitējumu, sagatavojot ceļu Trampa uzbrukumiem par «blēdīgās Hilarijas» tēmu».

Vēršoties pie bijušās ASV pirmās lēdijas un valsts sekretāres, Meierss sacīja: «Nevaino Bērniju par to, ka Donalds Tramps tevi apsaukāja!»

«Es zvēru, ka viņš to būtu darījis tāpat,» norādīja komiķis. «Nav tā, ka Tramps būtu vērojis Bērniju debatēs un nodomājis - «kritizēt Hilariju... tas tiešām varētu nostrādāt«.»

«Bērnijs nav iemels, kāpēc tu zaudēji.» Sanderss «nelika tev nebraukt uz Viskonsinu. Viņš nelika tev uzstāties ar apmaksātām runām Volstrītā», atgādināja Meierss.

Sanderss, norādīja komiķis, jau tāpat nelasīs Klintones memuārus, jo viņš, pirmkārt, «nav fans». «Bet otrkārt, viņš nemaksās 17,99 dolārus par grāmatu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu