Šeilīna Vudlija par arestu: Policija meklēja narkotikas manā anālajā atverē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pagājušajā gadā vienā no protestiem, kuros piedalījās aktrise Šeilīna Vudlija, viņa tika arestēta, par pieredzi aresta laikā zvaigzne saņēmusies runāt tikai tagad.

Protesta laikā aktrisi Šeilīnu Vudliju arestēja, bet aresta mirkli portālā «Facebook» tiešraidē filmēja un pārraidīja viņas māte, lai zvaigznes fani redz, ko Amerikā dara ar personām, kuras atļaujas izteikt savu viedokli. Šeilīnas arestu tiešraidē noskatījās vairāk nekā 40 tūkstoši cilvēku.

Aktrise stāsta, ka policijas iecirknī viņai lika izģērbties un pārmeklēja ne tikai apģērbu un mantas, bet arī ķermeni. Lielāko šoku Šeilīnai radīja anālas atveres pārmeklēšana, jo policija uzskatīja, ka viņa tur varētu glabāt narkotiskas vielas.

Vēlāk nokļūstot kamerā, zvaigzne saprata, ka ir kā dzīvnieks krātiņā, jo reāli tu par sevi neatbildi, esi atkarīgs no otra laipnības, tāpat, ja notiek ugunsgrēks, tev nav iespējas tikt ārā un izglābties, ja netiek atvērtas kameras durvis.

Runājot par pozitīvo, Vudlija smejoties teikusi, ka viņa labprāt fotogrāfiju, kura uzņemta policijā, atkārtotu, un šoreiz ar ieturētu pozu, ne ar skatienu, kurš ir neticības pilns saistībā ar arestu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu