AMG savu ielas formulu prezentēs Frankfurtē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mercedes-Benz

Frankfurtes automobiļu izstādē, kas sāksies 14.septembrī un ilgs līdz 24. septembrim, dienas, pareizāk sakot - prožektoru gaismu ieraudzīs Mercedes-AMG Project ONE.

Par automobili, kas tiek cildināts kā ikdienas lietošanai pielāgots Formula 1 bolīds, nekas daudz joprojām nav zināms. Mercedes-Benz vien norāda, ka divvietīgais auto iemiesos jaunākās un efektīvākās Formula 1 hibrīdtehnoloģijas, kādas ikdienā izmantot nepiedāvā neviens cits ražotājs.

Kas tieši veidos Mercedes-AMG Project ONE spēka agregātu komplektu, nav zināms, taču ražotājs sola, ka jauda pārsniegs 1000 zirgspēku un maksimālais ātrums būs lielāks par 350 kilometriem stundā. Lai arī ar automobili varēs demonstrēt teicamu sniegumu sacīkšu trasē, tas būs ērti lietojams arī ikdienā. Tā vismaz sola Mercedes-Benz.

Arī mašīnas izskats pagaidām tiek turēts stingrā slepenībā; tiesa, nupat publiskotais tīzerattēls ļauj nojaust, ar kādu braucamo būs darīšana tiem, kas to varēs atļauties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu