Identificēta mīklaini pazudusī zviedru žurnāliste, kuras līķi atrada bez galvas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dānijā atrastais līķis, kas tika atrasts jūrā ar nogrieztu galvu, rokām un kājām, ir pazudusī zviedru žurnāliste Kima Vola, apstiprinājusi policija. Žurnāliste pazuda mīklainos apstākļos. Pēdējoreiz viņa tika redzēta 10.augustā, kad kopā ar dāņu uzņēmēju, mākslinieku, izgudrotāju Pīteru Medsenu devās izbraucienā ar Medsena paštaisītu 17 metrus garu zemūdeni, ziņo BBC.

Konstatēta «DNS sakritība starp torsu un Kimu Volu», Dānijas policija paziņoja tviterī.

Policija atklāja, ka pie rumpja bija piestiprināts metāla gabals, visticamāk, ar mērķi nogremdēt mirstīgās atliekas jūras dzelmē.

Medsens apgalvo, ka žurnāliste gājusi bojā «nelaimes gadījumā», kas noticis zemūdenē, kura vēlāk, kad Volu jau sāka meklēt, nogrima. Policija uzskata, ka Medsens to nogremdējis. Pirms tam Medsens apgalvoja, ka izlaidis žurnālisti sveiku un veselu Kopenhāgenas ostā, vēlāk viņš liecības mainīja, sakot, ka viņa mirusi nelaimes gadījumā uz zemūdenes, viņas līķi viņš esot izmetis jūrā.

Otrdien kāds riteņbraucējs Baltijas jūras krastā Kopenhāgenā atrada sievietes ķermeni bez galvas, rokām un kājām.

Par 30 gadus vecās Volas pazušanu paziņoja viņas partneris, kad sieviete neatgriezās no izbraukuma ar zemūdeni. Viņa gatavoja rakstu par Medsenu un viņa zemūdeni «Nautilus».

Medsena advokāte uzstāj, ka vīrietis neesot atzinies nekādos noziegumos un noliedz savu vainu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu