Lietaviete: es nespētu dzīvo attiecībās, kurās viens no partneriem «velk» otru

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Vai attiecības iespējamas, ja viens nemitīgi tiecas uz priekšu un cenšas sasniegt arvien jaunus mērķus, bet otrs cieši stāv uz zemes, ir pilnībā apmierināts ar esošo situāciju un pēc jauniem apvāršņiem nemaz netiecas?

Šādu jautājumu TV personībai Leldei Lietavietei sarunu šovā «Starp mums runājot», kas rīt, kā ierasts, būs vērojams «STV Pirmā!» ekrānos, uzdeva raidījuma vadītājs Valdis Melderis.

Viņa neslēps, ka šādās attiecībās nespētu dzīvot, un atzīs, ka viens no dzinējspēkiem, kas satur Leldi un viņas mīļoto vīrieti Aivi kopā, ir fakts, ka abi ir motivēti. «Mēs pavelkam viens otru. Ja Aivis izdara ko vairāk, viņš pavelk mani, ja man ir kāds «uzrāviens», es pavelku viņu. Man ir ļoti grūti iztēloties attiecības, kurās vienam visu laiku ir jābūt tam, kurš tās velk uz priekšu. Jo kaut kādā brīdī noteikti nogursti un jūti, ka esi kādu līmeni pārāks. Tur arī rodas vieta nesaskaņām,» atzīst Lelde Lietaviete.

Tāpat Lelde atklās, ka tieši Aivis ir tas, kurš pirmais uzzina par viņas kvēlākajiem sapņiem un iecerēm. Un arī pats pirmais, kurš atbalsta, kā arī mudina Leldi tos īstenot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu