Amerikāņus Gumball 3000 braucienā pavada seksīgā Evelīna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/evelina.saulite.1

Aizvadītajā nedēļā no Rīgas uz Grieķiju startēja 150 eksotisku spēkratu, kas piedalās dzīvesstila rallijā Gumball 3000. Dalībnieku vidū ir arī TV3 šovā «Netīrās dejas» iepazītā dalībniece un Rīgas populārā kluba «Coyote Fly» animatore - dejotāja Evelīna Šaulīte. Viņa rallijā pavada ekipāžu no Amerikas un ir vienīgā latviete šajā sarīkojumā.

Seksīgā Evelīna startē rallijā ar Amerikas ekipāžu TV3 šovā «Netīrās dejas» iepazītā dalībniece un Rīgas populārā kluba «Coyote Fly» animatore - dejotāja Evelīna Saulīte bija vienīgā latviešu meitene, kas startēja dzīvesstila rallijā «Gumball 3000» kā Amerikas ekipāžas dalībniece. Pēc pāris dienām viņa jau būs finišējusi Grieķijas salā.



Šogad «Gumball 3000» tūre vedīs pa Eiropu - no Rīgas līdz grieķu Mikonas salai Egejas jūrā. 150 automašīnu vidū Amerikas ekipāžā brauc arī latviešu skaistule Evelīna Saulīte. Pirms sēsties «Bentley» markas automobilī un sākt ceļu uz Grieķijas salu, Elīna sarunā ar «Vakara Ziņām» atzina, ka ir ļoti saviļņota pirms rallija un šāds brauciens viņas mūžā būs pirmo reizi.

Foto: www.facebook.com/evelina.saulite.1

«Nespēju vien sagaidīt startu. Ir tik daudz jaudīgu, skaistu un sportisku automašīnu. Tik daudz azartisku cilvēku, tādēļ arī es jūtos kā zivs ūdenī, jo arī es esmu azartiska. Tā būs noteikti azartiskākā nedēļa manā mūžā. Un kur nu bez adrenalīna, tas rallija laikā plūdīs no visām malām,» tā pirms rallija atzina Evelīna.

«Visa Latvija jau zina, ka es labprāt piekrītu dažādām avantūrām. Un šī tad būs mana pirmā pieredze rallijā. Piedāvājumu, doties ceļā, ļoti rūpīgi pārdomāju. Sākotnēji bija paredzēts, ka man būs Līdzbraucēja -draudzene no Latvijas, bet tā nu ir sanācis, ka es ceļā dodos viena ar šo komandu,» nosaka Evelīna.

Vairāk par Evelīnas piedzīvojumiem braucienā uz Grieķiju lasi žurnāla Vakara Ziņas 7.jūnija numurā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu