«Gumball 3000» parāde Rīgā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

1. un 2. jūlijā ar ekskluzīvām automašīnām un pasaules mēroga slavenībām Rīgā atgriezās dzīvesstila rallijs «Gumball 3000» - šogad tieši Rīga bija izvēlēta par rallija starta pilsētu, dodot nebijušu iespēju gan rīdziniekiem, gan tuviem un tāliem pilsētas viesiem Brīvības bulvārī klātienē aplūkot vairāk nekā 120 sporta automašīnas, kā arī satikt tādas pasaules superzvaigznes kā dīdžeju Afrojack, reperi Īvu, amerikāņu elektroniskās deju mūzikas apvienības «Major Lazer» dalībnieku Jillionaire, kā arī amerikāņu beisbolistu Kenu Grifiju un daudzus citus.

Šogad no 1. līdz 8. jūlijam «Gumball 3000» tūre ved pa Eirop. No Rīgas līdz grieķu Mikonas salai Egejas jūras krastā devās vairāk nekā 120 ekskluzīvas automašīnas un 500 dalībnieki, kuru vidū būs gan pasaules līmeņa slavenības, gan monarhiju pārstāvji un miljonāri.

Katrā no rallija pieturas punktiem notiek iespaidīga automašīnu ekspozīcija, dodot ne tikai visiem interesentiem un pilsētas viesiem iespēju klātienē aplūkot izsmalcinātās automašīnas, bet arī iepazīties ar autosporta vēsturi, sākot no senlaicīgas klasikas līdz pat mūsdienu superauto, tostarp «Pagani», «Bugatti», «Ferrari», «Lamborghini», «Porsche», «Aston Martin», «Koenigsegg», «BAC Mono», «AMG», «Mercedes», «Jaguar», «Bentley» un «Rolls Royce», kā arī ar slaveno Betmobīli un citām futūristiskajām automašīnām.

Avots: Syndicate Frames

Syndicate Frames

Avots: Syndicate Frames

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu