Top Gear veidotājus tur aizdomās par būtisku ātruma pārsniegšanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/topgear

Norvēģijas likumsargiem ir aizdomas, ka Top Gear filmēšanas grupa ir pieļāvusi rupjus satiksmes noteikumu pārkāpumus. Proti, televīzijas kanāls TV2 vēsta, ka filmēšanas gaitā viens no Top Gear izmantotajiem automobiļiem pa koplietošanas ceļu traucies ar vairāk nekā 240 kilometriem stundā.

Vietējās varasiestādes Top Gear radošajai komandai bija izsniegušas atļaujas filmēšanai, kuras cita starpā deva tiesības vajadzības gadījumā uz maksimāli 12 minūtēm slēgt taisnu ceļa posmu un braukt pa to ar 140 kilometriem stundā.

Tomēr Publisko ceļu administrācijas pārstāvji pēc ātruma kontroles sistēmu pārbaudīšanas noskaidrojuši, ka konkrētajā ceļa posmā brīdī, kad tas bijis slēgts filmēšanas nolūkā, kāds auto braucis ar aptuveni 180 kilometriem stundā, bet cits spēkrats pa tuneli traucies ar 244 km/h.

Mašīnu uzskaitei un ātruma mērīšanai šajā vietā izmantotas indukcijas cilpas, nevis fotoradari, tāpēc noteikumu pārkāpēji nav zināmi. Tos gan norvēģi centīsies noskaidrot un atļauju turpināt filmēšanu uz izmeklēšanas laiku ir atsaukuši.

BBC tikmēr norāda, ka Top Gear sadarbojas ar kārtības sargiem, meklējot vainīgos. Pēc BBC informācijas vainīgie nevarot būt ne Mets Leblanks, ne Kriss Hariss, jo viņu tajā dienā filmēšanas laukumā nav bijis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu