Nomaldījusies lode trāpa kaklā žurnālistam, bet viņš brīnumainā kārtā izdzīvo

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Austrāliešu žurnālists Ādams Hārvijs, kurš uzturējās Filipīnās, lai veidotu reportāžu par ISIS kaujinieku sacelšanos pret vietējām varas iestādēm, tika ievainots kaklā ar kādu nomaldījušos lodi. Pārsteidzošā kārtā viņš izdzīvoja un tagad spēj dalīties savos pārdzīvojumos, ziņo izdevums «ABC».

Vācot materiālus par grupu kaujinieku Filipīnās, kas nesen paziņojuši par savu piederību ISIS organizācijai, austrāliešu žurnālistu Ādamu Hārviju kaklā ķēra nomaldījusies lode, kamēr viņš pieliecās, lai paņemtu ūdeni un pārtiku. Par laimi, lode iesprūda aiz Hārvija žokļa, neskarot dzīvībai svarīgus orgānus.

«Sajūta bija, kā saņemot triecienu ar kriketa bumbu,» Hārvijs stāstīja žurnālistiem.

Simtiem vietējo iedzīvotāju jau mēnesi atrodas kaujinieku un varas iestāžu cīņu krustugunīs, kamēr ISIS kaujinieku grupējums ir sagrābis daļu Maravi pilsētas Mindanao salā.

«ABC» stāstīja, ka Hārvijs bija ģērbies ķiverē un bruņuvestē un atradās zonā, kas skaitījās droša.

«Es sajutu spēcīgu triecienu kaklā un nekavējoties nogūlos zemē. Man šķita, ka tā ir kāda šķemba, kas mani skārusi.»

Vēlāk slimnīcā izdarot rentgenuzņēmumus, izrādījās, ka viņam kaklā iestrēgusi lode, tomēr, par laimi, tā nebija skārusi dzīvībai svarīgus orgānus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu