Liepājā atklās otro Porziņģa dāvināto āra basketbola laukumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Liepājā ceturtdien, 15.jūnijā, svinīgi tiks atklāts jau otrais āra basketbola laukums, ko Kurzemes pilsētai veltījis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas «Knicks» zvaigzne Kristaps Porziņģis, portālu TVNET informēja sportista brālis Mārtiņš Porziņģis.

Liepājā ceturtdien plkst. 15 Ventspils ielas parkā (Ventspils iela 15/27) notiks «KP6» āra basketbola laukuma atklāšana, to pilsētai dāvinājis Kristaps Porziņģis. Laukums atbildīs NBA standartiem, ir aprīkots ar sēdvietām un apgaismojumu.

Atklāšanā piedalīsies Kristaps Porziņģis ar ģimeni, kā arī Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks un Liepājas domes pārstāvji.

Šis būs jau otrais āra basketbola laukums, kuru dāvinājis Kristapa Porziņģa ģimenes fonds - «Porzingis Family Foundation Inc». Pērn tika izveidots basketbola laukums Jūrmalas parkā, stadiona «Daugava» rezerves laukuma teritorijā, kas tāpat kā jaunais laukums atbilst NBA standartiem (28,65 metri garumā un 15,24 metri platumā) un ir aprīkots ar sēdvietām un apgaismojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu