Rāviņš uzskata, ka ZZS audzēs savu pārsvaru Jelgavas domē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) pēc šodienas vēlēšanām varētu paplašināt esošo sešu deputātu pārstāvniecību Jelgavas domē, pauda pilsētas mērs Andris Rāviņš.

Viņš pieļāva, ka kāda no piecām pašlaik domē pārstāvētajām partijām domē varētu arī netikt, jo to rādot kopējie partiju reitingi. Savukārt atbalsts ZZS varētu augt. «Domāju, ka esam daudz darījuši,» ZZS izredzes komentēja domes priekšsēdētājs.

«Trīs sarakstos nav pilns kandidātu saraksts [maksimāli pieļaujamais kandidātu skaits – red.]. Kā šīs partijas var domāt par Jelgavas attīstību?» Rāviņš kritizēja arī partijas, kas pašlaik domē nav pārstāvētas, bet vēlēšanās kandidē.

Komentējot jelgavnieku aktivitāti, kas līdz plkst.12 bija zemāka nekā šajā laikā 2013.gada vēlēšanās, Jelgavas mērs pauda, ka «laiks ir labs, cilvēki pļauj zālīti». Viņš prognozēja, ka kopumā vēlētāju aktivitāte Jelgavā varētu sasniegt 2013.gada līmeni, kad nobalsoja 40,27% no visiem balsstiesīgajiem.

Jau vēstīts, ka līdz plkst.12 Jelgavā nobalsojuši 13,37%, bet, ieskaitot visas iepriekš nodotās balsis, vēlēšanu aktivitāte pilsētā sasniegusi 21,89%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu