«Mrs/Miss Top of the World» dalībnieces demonstrē savus talantus un valsts simbolu – tautastērpu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

26.maija vakarā klubā «Just» norisinājās starptautiskā skaistuma konkursa «Mrs/Miss Top of the World» dalībnieču talantu demonstrējums, kā arī stilizēto tautastērpu prezentācija. Dalībnieces centās izcelties uz konkurenču fona ne tikai ar talantiem un stilizētajiem tautastērpiem, bet arī koķetējot ar viesiem un veltot laiku sarunām ar ikvienu, kurš to vēlējās.

Ierodoties klubā «Just», ikvienu pārņēma sirreāla sajūta, kā nekā tik daudz skaistuļu vienā vietā nenākas bieži redzēt, konkursā piedalās sievietes no divdesmit valstīm, kuras izceļas ar skaistumu, nacionālajām īpatnībām, dzīves uzskatiem, talantiem.

Gaidot ierodamies viesus, dalībnieces atkārtoja savus talantus, kā arī smaidīja un māja sveicienus viesiem, kuri ieradās atbalstīt skaistules.

Šoreiz konkursā talantus nedemonstrēja visas dalībnieces, bet tikai tās, kuru talantus žūrija izvēlējās par labiem esam, tāpēc vairākas valstis pēc tautastērpu demonstrējuma varēja atbalstīt pārējās skaistules jau no skatītāju rindām.

Diemžēl arī Latvijas pārstāve, fitnesa trenere, modele Anita Pužule savu talantu nedemonstrēja, bet piepalīdzēja citu valstu pārstāvēm, iejūtoties modeles ādā un demonstrējot apģērbus.

Vairuma dalībnieču īpašais talants bija dziedāšana, bet bija tādas dāmas, kuras demonstrēja akordeona spēlēšanas prasmes, repošanas māku, balonu cilvēciņu veidošanu, nacionālo deju dejošanu un daudz ko citu. Skaļākos aplausus saņēma Indijas pārstāves dejošana, kā arī Ukrainas skaistules repošana.

Viesi ikvienu dalībnieču uznācienu atbalstīja ar aplausiem un ovācijām, liekot dāmām smaidīt un priecāties par savu dalību konkursā vēl vairāk.

Pēc pasākuma oficiālās daļas beigām dalībnieces nesteidza pamest klubu, bet labprāt atpūtās kopā ar Rīgas lielākajiem ballīšu mīļotājiem.

Viesu vidū bija dziedātāja Laura Raila, konkursa «Vecmāmiņa» patronese Elita Drāke, vakara vadītāja lomā iejutās šovmenis Edgars Toretto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu