Mančestras vienotības simbols: musulmanis mierina ebreju kundzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Simbolisku nozīmi ieguvušas fotogrāfijas, kurās redzams kāds musulmaņu vīrietis, kurš 22. maija terorakta piemiņas vietā Alberta laukumā Mančestrā mierina sērojošu ebreju kundzi un kopā nododas lūgšanām.

Sadiks Peitels kopā ar Renē Reičelu Bleku aizlūdza par teroraktā bojāgājušajiem, bet pēc tam palīdzēja sērojošajai kundzei piecelties un pavadīja viņu, raksta Lielbritānijas medijs «The Independent».

Aizdomās par saistību ar Mančestras teroraktu, kurā bojā gāja 22, bet ievainoti vēl 59 cilvēki, Lielbritānijā aizturētas vēl divas personas, ceturtdien paziņoja policija. Līdz ar to kopējais Lielbritānijas policijas aizturēto cilvēku skaits šajā lietā sasniedzis astoņus.

Sprādzienu pusaudžu popzvaigznes Arianas Grandes koncertā sarīkoja 22 gadus vecais terorists-pašnāvnieks Salmans Abedi, kurš bija zināms drošības dienestiem un darbojās teroristu tīklā, trešdien pavēstīja Lielbritānijas iekšlietu ministre Embera Rada.

Atbildību par teroraktu uzņēmies teroristiskais grupējums «Islāma valsts».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu