Youngtimer Cars&Coffee pulcē rekorddaudz dalībnieku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2017. gada 7. maijā Ķīpsalā norisinājās Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotais Youngtimer Cars&Coffee pasākums. Sezonas atklāšanas salidojumā Riverside Camping teritorijā pulcējās rekordliels dalībnieku skaits – 212 klasiskie auto, TVNET pavēstīja pasākuma pārstāvis Valts Ceplevičs.

Dalībnieku pulku veidoja dažādi auto, no 1934. gada Peugeot 401 līdz pat 2001. gada FSO Polonez, kas ieradās no Varšavas.

Pasākumā daudz bija ne tikai dalībnieku, bet arī skatītāju. No senāko youngtimer modeļu pārstāvjiem spilgtākie bija 1957. gada Škoda Octavia, MG B un MG MGA 1600, Alfa Romeo Giulietta Spider, Rolls Royce Silver Cloud II, Austin Healey 3000, VW Type 3 Fastback 1600 TLE, BMW 2800 un Alfa Romeo Giulia 1300 Super, bet no modernākiem modeļiem īpaši izcēlās vairāki E30 un E24 sērijas BMW, Porsche 944 Turbo, Chrysler Maserati TC un īpaši gaumīga Mazda MX-5.

Nākamais Youngtimer Rally pasākums notiks jau 19. maijā, kad sportiskākie dalībnieki piedalīsies LRČ posmā «Rally Talsi 2017», bet 4. jūnijā norisināsies šīs sezonas pirmā Youngtimer Rally Trases diena Biķerniekos.

Nākamais Cars&Coffee formāta pasākums plānots 5. augustā «Mūsa Raceland».

Par Youngtimer kustību un pārējiem pasākumiem iespējams uzzināt mājaslapā www.youngtimerrally.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu