«Ghetto games» līderis pirms vēlēšanām radījis filmu par «vienkāršo puiku Nilu Ušakovu»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Renārs Koris

«Ghetto games» līderis Raimonds Elbakjans kopā arī režisoru Māri Martinsonu pirms pašvaldību vēlēšanām ir radījis «dokumentālu filmu» par Rīgas mēru Nilu Ušakovu (S).

Kā informēja «Ghetto Media House» vadītāja Laura Dabare, filmas «Pārgājiens» autori kopā ar «Ghetto TV» un Rīgas domes priekšsēdētāju devušies pārgājienā, «lai iepazītos tuvāk un uzzinātu, kā Ušakovs no vienkārša puikas kļuvis par Rīgas mēru».

Martinsons norādījis, ka viņam interesants šķiet jebkurš darbs, kura centrā ir cilvēks ar savām domām, pasauli un uzskatiem, emocijām un atmiņām. «Interesanti ir strādāt pie scenārija, sacerēt, veidot, izdomāt. Bet daudz lielāks izaicinājums ir mēģināt izveidot stāstu par reālu cilvēku, par personību, neizskaistinot to vai arī neizkropļojot,» paudis Martinsons.

«Ghetto Games» ir ielu sporta un ielu kultūras kustība, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Tā pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk nekā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs.

Dokumentālās filmas «Pārgājiens» prezentācija notiks 16.maijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu