Meganas Foksas ģimene izvēlas braukt elektriski

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Splash News

Amerikāņu aktrise un modele Megana Foksa ar vīru, aktieri Braienu Ostinu Grīnu publiski apliecina, ka ir atbildīgi vecāki, jo ne tikai pavada laiku ar savām atvasēm svaigā gaisā, bet arī pārvietojas videi draudzīgā ģimenes auto.

Labi zināmo aktieru pāris ar visām trim atvasēm maija pirmajā dienā manīts kādā parkā Malibu. Pēc labi pavadīta laika no tā viņi prom devās baltā Tesla Model X. Tas ir elektrisks krosovers, kuram raksturīgas augšup veramas kaiju spārnu tipa aizmugurējās durvis, kas dod iespēju ērti piekļūt otrajai un trešajai sēdekļu rindai pat šaurā stāvvietā.

Kā liecina modeļa iniciāļi uz Model X bagāžnieka vāka, pāris ir izvēlējies modeli 90D. Tas ir pilnpiedziņas auto, kas apgādāts ar diviem elektromotoriem, un tie kopā attīsta 376 ZS un 440 Nm. Mašīnas paātrinājums līdz 60 jūdzēm jeb 96 km/h ilgst tikai 4,8 sekundes, bet maksimālais ātrums ir 249 km/h. Ar vienu 90 kWh baterijas uzlādes reizi iespējams nobraukt līdz pat 275 jūdzēm jeb 413 km. Automobiļa cena atkarībā no specifikācijas bāzes versijā svārstās ap 100 tūkstošiem ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka Megana Foksa pazīstama no tādām filmām kā Transformers, savukārt Ostina Grīna vārds vislabāk pazīstams saistībā ar deviņdesmito gadu seriālu Beverly Hills, 90210.

Foto: Vida Press/Splash News
Foto: Vida Press/Splash News
Foto: Vida Press/Splash News
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu