«United Airlines» jauns skandāls: no reisa izmet cilvēkus, kuri devās uz kāzām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikai nedēļu pēc «United Airlines» izraisītā sašutuma par pasažiera piespiedu izlikšanu no reisa gaisa pārvadātājs ir apsūdzēts par kāda pāra izmešanu no reisa - jaunie cilvēki devās uz savām kāzām. Mihaels un viņa līgava Ambera ar federālā tiesneša rīkojumu tika izlikti no sava Houston-Costa Rica reisa, kad tika konstatētas kļūdas sēdvietu dalījumā.

Pāris stāstīja, ka viņi pēdējie iekāpa Boeing 737-800 un savās vietās ieraudzīja jau aizmigušus cilvēkus. Viņi nolēma netraucēt cilvēks un apsēdās citās, tukšās vietās, jo reisā bijis «daudz tukšu rindu».

Mihaels stāsta, ka izraidīšana no reisa bijusi ārkārtīgi nepatīkama, agresīva un nelaipna. Viņiem paskaidrots, ka šīs jaunās vietas ir citas klases nekā viņu pirktās biļetes, tāpēc reiss ir jāpamet, neiedziļinoties būtībā, ka viņu vietas jau ir aizņemtas.

Paziņojums, ko pēc tam izplatīja pārvadātājs, gan atšķīrās no Mihaela paustā: «Mēs esam bēdīgi par jebkuru neapmierinātu klientu, tomēr šie pasažieri vairākkārt mēģināja iekārtoties modernizētās sēdvietās, par kurām nebija maksājuši, un viņi nesekoja apkalpes norādījumiem un neatgriezās sev piešķirtajos sēdekļos.» Kompānija solīja pārreģistrāciju lidojumiem uz nākamo dienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu