Rudņeva atgriešanās laukumā neglābj «Koln» no zaudējuma

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Latvijas futbola uzbrucējs Artjoms Rudņevs pēc veselības likstu pārvarēšanas sestdien atgriezās «Koln» komandas sastāvā, taču vienība Vācijas bundeslīgas mačā izbraukumā ar 1:2 (0:2) piekāpās «Augsburg».

Rudņevs mačam tika pieteikts kā viens no rezervistiem, tomēr laukumā viņš devās jau ar otrā puslaika sākumu, bet nekādi nespēja mainīt spēles ritējumu.

Jau pirmajā puslaikā «Koln» nonāca iedzinējos ar 0:2, kad mājinieku labā pa vārtiem guva Martins Hinteregers un Pauls Verhāgs, kurš realizēja 11 metru soda sitienu. Līdz ar otrā puslaika sākumu laukumā tika sūtīts Rudņevs, kurš nomainīja serbu Milošu Jojiču. Savukārt 65.minūtē bumbu savos vārtos pēc stūra sitiena raidīja «Augsburg» futbolists Filips Makss.

Vēl cīņas beigās «Koln» nesekmīgi centās panākt neizšķirtu, turklāt noslēdzošās minūtes bija asumiem bagātas, jo sarkanās kartītes par nesportisku uzvedību saņēma «Augsburg» futbolisti Jačhels Ku un Alfreds Finbogasons.

Rudņevs iepriekšējos trīs mačos bija palicis ārpus «Koln» pieteikuma. Viņam martā bija ģimenes pieaugums, kura dēļ uzbrucējs nepiedalījās divās Latvijas izlases spēlēs, bet pēc tam futbolistam tika veikta deguna blakusdobuma operācija.

Citā sestdienas bundeslīgas mačā pie kārtējās uzvaras tika turnīra vicelīdere «Leipzig», kas ar 4:0 (2:0) savā laukumā pārspēja «Freiburg» vienību, bet Dortmundes «Borussia» arī savu skatītāju priekšā ar 3:1 (2:1) apspēlēja Frankfurtes «Eintracht». Panākumu sestdien guvusi arī «Hoffenheim», kas rezultatīvā mačā savā laukumā ar 5:3 (2:2) pieveica Menhengladbahas «Borussia». Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva ungārs Ādāms Salai un Kerems Demirbejs.

Bundeslīgas kopvērtējumā vadībā ar 68 punktiem 28 mačos atrodas Minhenes «Bayern», kam sestdien paredzēta cīņa izbraukumā pret Leverkūzenes «Bayer», bet no tās par septiņiem punktiem atpaliek «Leipzig», kas gan nospēlējusi 29 spēles. Ar 54 punktiem seko «Hoffenheim», kamēr punkts mazāk ir Dortmundes «Borussia» kontā. Tikmēr «Koln» ar 40 punktiem ieņem septīto vietu, no labāko sešinieka, kas nodrošina iespēju nākamsezon startēt Eirokausos, atpaliekot par vienu punktu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu