Pēc tā, kādā mīļvārdiņā viņš tevi sauc, var atšķetināt viņa nolūkus!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zaķītis, pelīte, saulīte, mīļumiņš – sākot attiecības, ātri vien viens otru sākam dēvēt dažādos mīļvārdiņos. Eksperti saka, ka mīļvārdiņi, kādos tevi dēvē mīļotais, parāda, kāda ir viņa attieksme pret jūsu attiecībām un ko viņš patiesībā domā vai jūt. Pēc mīļvārdiņiem pat esot iespējams noteikt pāra seksuālo saderību, spēku samēru ģimenē un to, vai mīļotā cilvēka nolūki iepazīšanās sākumā ir nopietni.

Tā, piemēram, ja sieviete tiek mīļi dēvēta dažādos «bērnišķīgos» vārdos – mazā vai mazulīte, tas patiesībā parāda, ka vīrietis attiecībās vēlas būt galvenais, bet sievieti grib sargāt un virzīt pēc sava prāta. Turpretim, ja vīrietis savu otru pusīti labprāt sauc dažādos mīļvārdiņos no dzīvnieku pasaules, tā viņš demonstrējot savas rūpes un maigumu.

Turklāt nereti dzīvnieku mīļvārdiņi esot arī seksuālās spēles izpausme, tā uzsverot, ka vīrietis mīl savu sievieti tieši tādu, kāda viņa ir.

Lieldienu tematiskajā sarunu šovā «Starp mums runājot» televīzijā sievietēm «STV Pirmā!», kurā sabiedrībā zināmi cilvēki runās par to, kādam ir jābūt īstam «zaķim», deju pasniedzēja un dejotāja Aleksandra Kurusova atklās, ka viņai ļoti nepatīk, ja viņu dēvē par zaķi, kaķi vai pelīti. «Tas būtu par skaļu teikts, ja sacītu, ka šādi mīļvārdiņi man šķiet apkaunojuši, taču priekš manis tie kaut kā «neiet kopā». Mana iekšējā būtība laikam ir citādāka,» tā Aleksandra. Dejotāja arī piebilst, ka mīļvārdiņi, viņasprāt, sievieti vairāk asociē ar spēļmantiņu, nevis līdzvērtīgu partneri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu