Pārvērtības «un dzima mīlestība...»: Katrīna un Donalds

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Katrīna nekad dzīvē nebija iedomājusies, ka viņu pie altāra reiz vedīs tumšādains līgavainis. Bet dzīve bieži mūs izaicina, izspēlējot visnegaidītāko liktens kārti! Tas notika arī ar Katrīnu un Donaldu, kuri jau pirmo reizi, viens otru ieraugot, saprata: šis ir mans liktenis!

 
Foto: Ekrānšāviņš

Katrīnas un Donalda iepazīšanās stāsts

Katrīnas un Donalda liktenīgā vieta, kur abi satikās, ir romantiskā Sanktpēterburga. Tobrīd Katrīna šajā pilsētā strādāja, bet Donalds bija ieradies studēt. «Mēs saskatījāmies kādā no draugu ballītēm, kur abi bijām ielūgti. Pirms tam gan bijām redzējušies kādas divas reizes, bet pēc šā pasākuma sapratām, ka vēlamies būt kopā,» par attiecību sākumu stāsta mūsu pārvērtību dalībniece.

«Simpātijas radās ātri, un kopš tā brīža esam nešķirami.»

Kad jautājam par kādām problēmām, kas varēja rasties abu attiecību sākumā, Katrīna un Donalds nogroza galvu, sakot, ka viss esot vienkārši un mīļi. «Bija nedaudz problēmas ar savstarpēju komunikāciju, jo viņš tikko bija sācis mācīties krievu valodu, ko protu es. Bet viņa pamatvaloda ir franču, no kuras atkal es nesapratu ne vārda,» stāsta Katrīna.

Bijis arī kāds brīdis, kad abi dzīvojuši atstatus - braukājot viens pie otra. Un tā tas turpinājies, līdz... Donalds izteicis bildinājumu!

Foto: No personīgā arhīva

«Protams, bija domas, kā es to pateikšu vecākiem, ka man ir melnādains puisis. Latvijā tas ir samērā reti. Baidījos no tēta viedokļa, tomēr beigās viss izrādījās pretēji. Tieši tētis bija tas, kas aicināja ciemos un vēlējās uzreiz iepazīties. Mamma arī pieņēma manu lēmumu un izvēli. Bet tagad visi viņu mīl un ne dienas bez viņa vairs nevar iztikt,» laimīgi smaidot stāsta Katrīna.

Lai gan Donalds valodas barjeras dēļ nepiedalās mūsu sarunā, viņš neatrauj acis no savas mīļotās un silti smaida. Te ir tas brīdis, kad runā ne vārdi, bet sirds, - nepārprotami top skaidrs, cik ļoti Donalds dievina Katrīnu un ka abu starpā valda stipras jūtas!

 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pārvērtības: jauni mati, jauns lēdijas imidžs

Pārvērtības notika sadarbībā ar TVNET ilggadīgo partneri skaistumkopšanas jomā - salonu «HAIRRIGA».

http://www.hairriga.com/

Friziere Sintija

Kliente salonā ieradās ar tumši krāsotām matu saknēm un zaļi tonētiem matiem. Matu struktūra bija diezgan smalka, vēlējos vizuāli matu struktūru padarīt apjomīgāku. Nokrāsojām matu saknes jau esošajā brūnajā tonī un matu galus tonējām trīs toņus gaišākā brūnā tonī. Kad mati bija nokrāsoti, pielikām us tape dabīgos matus 45 cm garumā. Matu krāsa pieliktajiem matiem bija divos toņos - ombre stilā. Pieliktos matus piegriezu, vadoties pēc klientes pašas matiem, lai tie izskatītos dabīgi. Matu jaunais veidols padarīja sievietes koptēlu stilīgu, sievišķīgu un skaistu!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kosmētiķe Elīna

Acis izcēlu ar vēsi zeltainu toni, ko saēnoju ar pelēku, sejas reljefu koriģēju ar korektoriem, lūpām izmantoju violetu zīmuli, ko jaucu ar spīdumu.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Katrīnai veicām arī manikīru un nagus lakojām izteiksmīgi sarkanā tonī

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
 
Foto: Ekrānšāviņš

Donalds izvēlas ziedu motīvus un košas krāsas

Tērpus devāmies meklēt uz modes un izklaides centru RĪGA PLAZA.

Katrīnai apģērbs tika piemeklēts veikalā «Persona», bet Donaldam - «Reserved».

«Donalds nekautrējās no tā, ka mīl krāsas.

Laikam jau tiem, kam saknes ir Āfrikā, krāsas rit asinīs.

Donaldam arī ļoti patika dažādi ziedu motīvi, kurus tad arī izvēlējās savai dāmai,» stāsta stiliste Gee.

Foto: Ekrānšāviņš
Foto: Ekrānšāviņš
Foto: Jānis Škapars/TVNET
 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tikšanās: tapt par elegantu dāmu!

Tikšanās notika viesnīcā «SemaraH Hotel Metropole», kur Donalds savu izredzēto sagaidīja ar puķu pušķi. Kad abi satikās, Donalds nespēja slēpt sajūsmu par sievas jauno imidžu: «Man patīk. Tu izskaties skaista!» Lai gan Katrīna sākumā mazliet šaubījās par ziedu motīvu, beigās viņa jutās apmierināta, pieņemot, ka Donaldam tas silti saistās ar Āfriku un patiesībā izskatās ļoti eleganti. Katrīna gluži uzplauka par jaunu, elegantu un izsmalcinātu dāmu!

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pēc emocionālās tikšanās pārim bija iespēja baudīt vīnu un vakariņas «SemaraH Hotel Metropole» restorānā «De Commerce Gastro Pub 1871». Tāpat pāri lutinājām ar dāvanām no mūsu draugiem - «Institut Esthederm Latvija» kosmētikas un intīmpreču veikala «SexyStyle».

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu