Kidmena beidzot paskaidro, kāpēc aplaudējusi kā ronis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Austrāliešu kinozvaigzne Nikola Kidmena (Nicole Kidman) «Oskara» ceremonijā izcēlās ar ļoti savādu plaukšķināšanu. Tas bija viens no internetā apsmietākajiem šā gada ceremonijas brīžiem. Aktrise beidzot atklājusi «roņa plaukšķināšanas» noslēpumu.

Intervijā radiostacijai «KIIS FM» 49 gadus vecā Nikola Kidmena atzinusi, ka viņai bijis ļoti bail sabojāt gredzenu. Raidījuma vadītājam viņa stāsta, ka viņai pirkstā bijis milzīgs, dārgs, aizlienēts gredzens. Tas bijis ļoti skaists, un aktrise baidījusies, ka, enerģiski aplaudējot, viņa to var sabojāt.

Viņa stāsta: «Tas bija ļoti dīvaini, jo es jutos tā, ka... Jēziņ... Es ļoti gribu aplaudēt! Un es negribēju neaplaudēt! Tas taču būtu bijis ļaunāk, vai ne? Tad atkal visi jautātu - kādēļ Nikola neaplaudē???»

Raidījuma vadītājs lepni paziņoja, ka viņam tieši tā jau šķitis. Un par visiem, kuri pārmetuši Kidmenai, ka viņa nespēj normāli aplaudēt, viņš teicis: «Jūs, idioti, nemaz nezināt, kā tas ir, kad pirkstā ir miljonu vērts gredzens!»

Patiesi, Nikolas rokā mirdzēja vairāk nekā 119 karātu dārgs zīmola «Harry Winston» gredzens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu