Kas atrodas aktrises Sāras Džesikas Pārkeres somā?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrisei Sārai Džesikai Pārkerei vienmēr vajadzīga liela soma, jo tajā jāpietiek vietas gan našķiem, apģērbam, apaviem, gan higiēnas lietām.

Aktrises Sāras Džesikas Pārkeres somā vienmēr atrodama zobu pasta un zobu suka, jo aktrise pēc ēšanas vai našķošanās tīra zobus. Šāds paradums slavenībai piemīt jau kopš bērnības, kad vecāki mācīja, ka, pat apēdot šokolādīti, uzreiz ir jāiztīra zobi.

Sāras somā vienmēr atrodama grāmata, jo brīvajos mirkļos vai kādu gaidot viņa labprātāk lasa grāmatu, ne sērfo interneta dzīlēs.

Slavenība dod priekšroku lielām somām, jo somā vienmēr jāatrodas arī maiņas apaviem un kādai blūzītei - nereti no rīta nezini, ko darīsi vakarā, un tas nodrošina iespēju pārģērbties.

Džesikai Pārkerei ir mazs naudas maciņš, kurā atrodas kredītkartes un sīknauda, par kuru iegādāties našķus, ja tie, kas paņemti līdzi no mājām, beigušies, kā nekā aktrisei somā vienmēr ir našķi, kurus viņa ēd starp ēdienreizēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu