ZeKurbulis video: latviešu panākumi Montekarlo rallijā un izturības endurokrosa sacensībās Francijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 9. februārī no plkst. 19.30 skatīties jaunāko autosporta raidījumu «ZeKurbulis». Raidījumā viesosies uzņēmējs, auto entuziasts Kārlis Miķelsons un motokrosa leģenda Leons Kozlovskis.

Šodienas raidījumā «ZeKurbulis» tā vadītājs Pauls Timrots ar Kārli Miķelsonu apspriedīs latviešu dalību vienās no senākajām un leģendārākajām auto sacīkstēm pasaulē – Montekarlo rallijā.

Motobraucējs Leons Kozlovskis skatītājiem savukārt stāstīs par savu pieredzi, piedaloties izturības endurokrosa sacensībās «Enduropale Le Touquet» Francijas ziemeļu pludmalē, kur starp 1100 sacensību dalībniekiem latvietis izcīnīja augsto 65. pozīciju.

Raidījums «ZeKurbulis» un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis. Raidījuma skatītāji savas domas aicināti izteikt Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu