11 gadus gaidītu Pagani sasit ... Kia

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itālijā jaudīgu un ātru ielas auto ražotāju netrūkst, tomēr vienus no ekstravagantākajiem ražo Horacio Pagani uzņēmums.

Pavisam nelāgs negadījums ar vienu no salīdzinoši nedaudzajiem uzbūvētajiem Pagani Zonda F automobiļiem nupat noticis Argentīnā. Tur kāds zīmola entuziasts,

uzņēmējs Horhe Gomess (Jorge Gomess) savam miljonu eiro vērtajam lolojumam naudu bija krājis 11 gadus.

Kad auto beidzot stāvējis pie namdurvīm, Horhe pat esot uz rokas ietetovējis mašīnas šasijas numura pēdējos ciparus, raksta vācu AutoBild.

Tāpat kā visi pārējie Zonda, arī Gomesa automobilis būvēts pēc konkrēta pasūtījuma. Tāpēc tam ir lielāks aizmugurējais antispārns, aerodinamiskais difuzors modeļa Zonda Cinque stilā un tumši zilas oglekļa šķiedras virsbūve kombinācijā ar zeltītiem diskiem (kā modelim Zonda Tricolore).

Daļu no virsbūves detaļām gan nāksies mainīt, jo kāds Kia K2500 vadītājs tik ļoti aizskatījās uz Zonda F plato aizmuguri ar četru izpūtēju buķeti centrā, ka nepaspēja reaģēt, kad satiksme negaidīti palēninājās, un ietriecās itāļu superauto aizmugurē.

Spītējot nelāgajam troksnim, kas video dzirdams sadursmes brīdī, bojājumu apjoms nav liels - cietuši vien Zonda F izpūtēji un difuzors. Tomēr arī to novēršanai

tumši zilo auto no Argentīnas nāksies transportēt uz Itāliju.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu