Skolas autobuss ieslīd grāvī divas reizes vienas nedēļas laikā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

«Šitā ved uz skolu bērnus. Jau otro reizi šoziem. Cik tālu tam ir jāaiziet, lai kaut kas tiktu darīts? Bērnus ved katru dienu, ceļš nav kaisīts. Posms no Usmas cauri Cirkalei,» šādu satraukuma pilnu postu pagājušās nedēļas izskaņā varēja skatīt Facebook sekotāji.

Kā jau ierasts, komentāros atrodami dažāda veida ieteikumi, no riepu protektoru dziļuma pārbaudes līdz šoferīša sūtīšanai uz autoskolu, taču vislielākais sašutums ir par to, kā šāds ceļu stāvoklis var būt maršrutā, pa kuru, zināms, tiek pārvadāti bērni.

Tik slidenus ceļus gan nācās piedzīvot teju visā Latvijā, jo daudzviet sociālajos tīklos klejoja fotogrāfijas ar ceļiem, kas patiešām ir kā spogulis, un brīnums, kā automašīnas vispār uz ceļa turējās. Tiesa gan, ir jāpiebilst, ka par šādiem gadījumiem nekavējoties ir jāziņo. Atgādinām, ka ceļa seguma stāvoklis var mainīties neprognozējami un ļoti strauji.

Par apgrūtinātajiem braukšanas apstākļiem aicinām informēt LVC Satiksmes informācijas centru pa bezmaksas diennakts tālruni 8000 5555. Informācija par apgrūtinājumiem tiks operatīvi nodota ceļu uzturētājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu