Pretīgi! Tirdzniecības centrā esot pamanīti prusaki

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms dažām dienām portāls TVNET rakstīja par Lido pusdienu maltītē atrastu prusaku. Esam saņēmuši arī kādas lasītājas paustu viedokli, ka arī citās tirdzniecības centra Spice telpās varētu būt līdzīga situācija. Strādnieki sūdzoties par darbinieku telpās pamanītiem parazītiem. Veikala pārstāvis gan apgalvoja, ka darbinieku telpas ir tīras.

Prusaki esot bieži viesi

Pēc TVNET publikācijas par prusaku Lido ēstuvē tirdzniecības centrā Spice saņēmām kādas lasītājas aicinājumu pastaigāt pa Spices darbinieku telpu.

Strādnieki esot regulāri pamanījuši prusakus darbinieku telpās.

Prusaki esot redzēti gan uz galda, gan izlietnē. Neesot iespējams pat ēdienu uzsildīt.

«Un pieņemu, ka prusaki ir visā Spicē. Ņemot vērā, cik daudz ir ēdināšanas iestāžu tirdzniecības centrā Spice,» raksta lasītāja.

Par problēmām jāinformē vadība

Tirdzniecības centra Spice tehniskais direktors Oskars Antāns TVNET apgalvoja, ka Spice pastāvīgi rūpējas par sanitāro prasību ievērošanu un regulāri veic telpu dezinsekciju, sadarbojoties ar profesionāliem šā pakalpojuma sniedzējiem.

«Mūsu tirdzniecības centrā darbojas ar nomniekiem saskaņota sistēma, kas paredz: līdzko tiek pamanītas problēmas, par tām nekavējoties tiek informēta tirdzniecības centra vadība. Tādējādi problēmas tiek operatīvi novērstas.

Par jūsu minēto gadījumu no darbinieku puses tirdzniecības centrs nav ticis informēts.

Telpas esot tīras

Pēc TVNET lasītājas viedokļa saņemšanas nekavējoties veicām pārbaudi darbinieku telpā.

Konstatējām, ka telpa ir tīra.»

Viņš solīja, ka otrdienas vakarā, kad centrs apmeklētājiem ir slēgts, uzņēmums veiks preventīvu tirdzniecības centra telpu apskati un nepieciešamības gadījumā arī papildu dezinsekciju.

PVD veic pārbaudes

Savukārt saistībā ar iepriekš ziņoto par atrasto prusaku Lido ēstuvē iegādātajā pusdienu kārbiņā Pārtikas un veterinārā dienesta pārstāve Ilze Meistere TVNET pavēstīja, ka PVD ir saņēmis vairākas sūdzības par šo uzņēmumu. Trešdien uzņēmumā noris pārbaude, un ceturtdien varēs informēt par tās rezultātiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu