Reperis Drake apdāvina Dženiferu Lopesu, šoreiz ar simts tūkstošus vērtu dimantu kaklarotu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tikai pāris nedēļas reperis Drake un dziedātāja Dženifera Lopesa dēvējami par pāri, mākslinieks visādos veidos izrāda mīļotajai savu jūtu nopietnību. Drake klausa Merilinas Monro dziedātajai dziesmai «Diamonds are the girls best friends» un dāvā Lopesai dažādas rotaslietas, šoreiz māksliniece tikusi pie simts tūkstošus vērtas kaklarotas.

Par repera biežo ierašanos «Tiffany&Co» veikalā izpļāpājušies veikala darbinieki, kuri informējuši presi, ka Drake iegādājies platīna rotu, kura izrotāta ar dimantiem, un tā nav viņa vienīgā dāvana slavenajai mīļotajai.

Jauno rotaslietu Lopesa nodemonstrējusi repera Jaunā gada koncertā Lasvegasā, izrādās, tajā iestrādāti sešpadsmit karātu dimanti. Lopesai un Drakem ir arī vienādas ķēdītes ar piekariņiem, kuras viņi nēsā ikdienā, tā izjūtot viens otra tuvumu.

Pēc Jaunā gada svinībām pārim neizdodas daudz laika pavadīt kopā, jo abiem ir gan koncerti, gan jāpavada laiks ierakstu studijā, bet viņi sazvanās, sūta viens otram ziņas un visus brīvos mirkļus pavada kopā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu