Kūpers atbalsta mīļotās, modeles Irinas Šeikas vēlmi strādāt grūtniecības laikā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Modele Irina Šeika un aktieris Bredlijs Kūpers pēc pieciem mēnešiem kļūs par vecākiem pirmdzimtajam. Sieviete izteikusi vēlmi strādāt līdz pat dzemdībām, un Bredlijs neliedz mīļotajai strādāt kā modelei, turklāt, ja pats nav aizņemts, rūpējas par Irinu fotosesiju starplaikos.

Aktierim Bredlijam Kūperam nav iebildumu, ka mīļotā, modele Irina Šeika strādā grūtniecības laikā. Vīrietis vēlas, lai mīļotā ir laimīga, un, ja darbs padara to laimīgu, viņam nav iebildumu.

Kūpers vēlas, lai astotajā un devītajā grūtniecības mēnesī Irinu uz fotosesijām pavada viņas māte, lai vienmēr, slavenībai esot ārpus mājas, ir kāds, kas par to parūpētos un būtu līdzās, ja sāktos dzemdības.

Pats aktieris cik vien iespējams daudz laika pavada, rūpējoties par Šeiku fotosesiju laikā, vērojot, lai viņa neaizmirstu paēst, uzņemtu gana daudz šķidruma un atpūstos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu