Kokneses Tūrisma centra mājaslapas izstrāde izmaksās € 11 066

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kokneses Tūrisma centra mājaslapu par 11 066 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), izstrādās SIA «Softikom», liecina Kokneses novada pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Rīgā reģistrētais komersants izvēlēts sešu pretendentu konkurencē, jo piedāvājis zemāko cenu - 9146 eiro bez PVN.

Austāko cenu, kas teju trīsreiz pārsniegusi iepirkuma uzvarētāja piedāvājumu, iepirkumā iesniegusi SIA «MS-IDI». Uzņēmums pakalpojumu varēja nodrošināt par 26 120 eiro bez PVN.

Savukārt SIA «White Digital» ar 10 405 eiro bez PVN piedāvājumu no vērtēšanas izslēgta, jo nekorekti noformējusi dokumentus.

Kā ziņots, Kokneses novada pašvaldība iecerējusi izveidot Tūrisma centra mājaslapu «www.visitkoknese.lv», liecina pašvaldības izsludinātais iepirkums.

Mājaslapā paredzēts apvienot informāciju par apskates vietām novadā, tūristu maršrutiem, aktīvās atpūtas iespējām. Tāpat vietnē būs apkopota informācija par novada vēsturi, tuvākajiem pasākumiem, gidu piedāvātajiem pakalpojumiem.

Pašvaldība norāda, ka nākotnē plānots izveidot arī Kokneses novada tūrisma informācijas mobilo aplikāciju, līdz ar to mājaslapas izstrādes procesā izpildītājam jāparedz un jāievieš visi tehniska rakstura priekšnosacījumi, ja tādi ir, lai tūrisma informācija mājaslapā nākotnē būtu sinhronizējama ar tūrisma informāciju mobilajā aplikācijā.

Iecere tiks īstenota, izmantojot Centrālās Baltijas jūras reģiona programmas projekta «Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai» finansējumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu