Kāpēc VID ir tik dīvaini krēsli?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Nesen sociālajā vietnē Facebook kāds vērīgs un asprātīgs pilsonis ievietojis visai amizantus foto no Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pieņemšanas telpām. Vīrietis neizprata, kam pie tik augstajām letēm domāts krēsls. Tāpat viņš norādīja, ka uz šīm ērtajām telpām, kur tiek sniegtas konsultācijas, nemaz nav norāžu.

Savukārt VID Sabiedrisko attiecību daļas pārstāve Evita Teice-Mamaja TVNET skaidroja, ka dienestā domā par vietu apmeklētāju somai, lai tādējādi, novietojot somu, virsdrēbes vai citas personīgās mantas, cilvēkam būtu daudz ērtāk saņemt VID speciālista konsultāciju.

Viņa pateicās par aculiecinieka acīgumu. «Košie, attēlā redzamie krēsli tiešām ir novietoti, operatīvi reaģējot uz klientu vēlmēm, lai varētu droši un ērti nolikt personīgās mantas sarunas laikā ar VID darbinieku.

Pirmajā stāvā virs kāpnēm ir arī daudzkrāsainas, pamanāmas norādes par klientu apkalpošanu otrajā stāvā.

Jebkuru neskaidro jautājumu ikviens apmeklētājs var arī droši uzdot mūsu laipnajām, zinošajām Informācijas centra meitenēm!»

Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu