Amatpersona nozog zeķubikses € 60 vērtībā! Policija lietvedību nesāk

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Par zādzību, pat ja tā ir sīkā zādzība, ir jāatbild likuma priekšā. Taču pieredze rāda, ka reizēm likumu apiet paveicas tiem, kuriem izdodas iedarbināt blatu sistēmu. Nelāgs nesmukums nupat ir sanācis kāda Kurzemes pagasta pārstāvei, kura nostājusies uz noziedzības takas.

Šie notikumi aizsākas, kad Aizputē, Zvaigžņu ielā, esošajā tirdzniecības centrā ierodas kāda sieviete. Ieiet it kā iepirkties, bet gājiens beidzas ar policiju un pamatīgu skandālu. Pārdevējas pamana, ka kundze pamanījusies nozagt deviņus pārus zeķubikšu. Iespējams, ne vienā vien veikalā.

Aija, veikala īpašniece: - Es tajā brīdī nebiju uz vietas, bet meitenes, kuru veikalā nozaga preci, teica, ka policijā sievietes somā redzējušas tādu pašu zeķu iepakojumus kā manā veikalā. Pie manis šī sieviete arī bija ienākusi. Pārskaitīju un atklāju, ka arī man trūkst dārgo sieviešu zeķu.

Pirmajā veikalā zādzība 60 eiro apmērā policijā pierādīta, bet otrajā tas palaists gar ausīm. Pirmajā veikalā nozagtā prece atdota nesabojāta, likumsargi lietvedību neierosina. Otra veikala īpašniece zvana uz Aizputes pašvaldības policiju, lai pateiktu, ka jāpārbauda viss sievietes somas saturs, bet uzzina, ka viņa jau palaista projām.

Atmiņas zudums

Notikušo apstiprina gan raksti blakus pagasta presē, gan policija. Kāpēc tik liela uzmanība šim zādzības gadījumam? Jo atklājies, ka sieviete ir kāda pagasta komunālās saimniecības vadītāja, kā arī administratīvās komisijas vadītāja.

Dodamies uz viņas pamata darbavietu, sastopam, bet kameras priekšā viņa runāt nevēlas. Tas esot pirmais gadījums, kad paslīdējusi kāja. Notikušā skaidrojums – lai mazinātu spriedzi darbā, iedzertas nervu zāles, pēcāk glāze šampanieša. Kā tas noticis, neatceroties.

Klusie ūdeņi ir tie dziļākie

Pašvaldībā apstiprina, ka sieviete uzrakstījusi atlūgumu un atstās darbu pašvaldībā. Skrundas novada izpilddirektors Gatis Putniņš apstiprina, ka līdz šim nekādu signālu par līdzīgiem gadījumiem nav bijis.

Arī Aizputē uzrunātās veikalu pārdevējas saka, ka nekad nebūtu iedomājušās, ka kundze uz ko tādu ir spējīga, jo viņu pazīst. Šobrīd jau izsludināts konkurss, meklējot jaunu komunālās saimniecības vadītāju. Kā tālāk iegrozīsies sievietes dzīve, tas atkarīgs no viņas pašas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu