Kura sieviete ir Vazdikas lepnums?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «STV Pirmā!»

«Es lepojos ar savu mammu, jo viņa ir nodzīvojusi ļoti godīgu un skaistu dzīvi - 60 gadus kopā ar manu tēvu. Izaudzinājusi labus bērnus un ārkārtīgi mīl Latviju. Zinu, ka valsts svētku dienā viņa noteikti piecelsies un dziedās Latvijas himnu. Viņa ir mūsu valsts patriote, varone, skolotāja un ļoti labs cilvēks!» Tā par savu mammu, atbalstot pirmās, īstās un vienīgās televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» aizsākto akciju #STVsieviete, saka aktrise Raimonda Vazdika.

Mums katram dzīvē ir kāda īpaša sieviete, kura spēj iedvesmot, liek pasmaidīt un mudina neapstāties pie pirmajām neveiksmēm. Kāda, kura ir blakus gan lielās uzvarās, gan dzīves grūtākajos mirkļos. Sagaidot valsts svētkus, «STV Pirmā!» personības Grēta Gorjučko un Daina Jāņkalne aizsākušas akciju sociālajos tīklos, aicinot arī citus pateikt paldies sievietei, kura ir blakus un iedvesmo, – mammai, māsai, vecmāmiņai, skolotājai, kolēģei vai draudzenei!

Dāmas mudina ikvienu sekot savam piemēram un iesaistīties akcijā – pasakot paldies kolēģei, kura ar savu smaidu spēj uzlabot omu visam kolektīvam, vecmāmiņai, kura ada vissiltākās zeķes, vai kādai citai burvīgai sievietei, bez kuras dzīve nebūtu iedomājama! Sociālajos tīklos Facebook vai Instagram augšupielādē foto, kurā redzama sieviete, ar kuru lepojies, pievieno tēmturi #STVsieviete un īsu stāstu – kāpēc tieši šī dāma ir vislabākā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu